Open

IT-chef

Posted 1 year ago by Rainer Lohager
Stockholm
Application deadline closed.

Job Description

Vi söker en CTO/IT-chef/teknisk chef med operativ erfarenhet och en driven och strukturerad inställning för att stödja vår servicedesk och drift i att realisera kvalitetsförbättrande åtgärder och strukturerat arbetssätt.

Denna roll innebär inte chefsansvar, men du kommer att praktiskt arbetsleda och styra prioriteringar och coacha teamledare, gruppchefer och medarbetare.

Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar incidenthantering, höjning av leveranskvalitet genom basplattformsprojekt, standardisering och målsättning, samt prioritering av dagligt arbete genom morgonmöten och resursplanering. Du kommer också att delta i dialogen med verksamheten (sjukhuset) för att säkerställa gränsdragning av ansvar och förväntningar.

Som CTO kommer du att ha en central roll i att coacha teamet för att driva fram framdrift, leverans, kvalitet, prioritet och deadlineöverenskommelser. Du kommer också att ha en nyckelroll i att stödja daglig leverans, kvalitetsförbättring, transformation för expansion och digitalisering samt utvecklingsprojekt.

Dina operativa ledarfärdigheter kommer att krävas inom områden som incidenthantering, CMDB-kravställning, verksamhetsavstämningar, informationshantering, leverantörsdialog och avtalshantering, infrastruktur och boenden (beställningar). Meriterande är kunskap inom hälso- och sjukvård och omsorg.