KONSULT

ETT AV DE BÄSTA VALEN DU KAN GÖRA I DIN KARRIÄR.

Kollegor

Alla medarbetare ska känna stolthet över sitt eget arbete, sina kollegor och sitt företag. Vi investerar i våra anställda, deras idéer, engagemang och innovation är en viktig del i att vi når våra och våra kunders mål. Vi är ett engagerande och stöttande team som tycker om att ha roligt ihop.

Kunder

Vi har en mycket bred kundbas med många goda referenser och våra kunder finns i ett stort antal olika branscher. De flesta är ledande i sin bransch men vi jobbar även med mindre företag och organisationer.

Marknaden är primärt Norden med närvaro i bland annat Malmö, Göteborg, Stockholm och Köpenhamn.

Kollektivavtal

För att kunna göra sitt absolut bästa i alla situationer så behöver man känna trygghet. Det skall inte finnas några frågetecken, därför har vi bland annat tecknat kollektivavtal. 

Vi som jobbar med HR är redo att svara på alla frågor som du har.

Erfarenhet

Vi vill att du skall lyckas och till din hjälp har du ett rutinerat team som stöttar dig fullt ut. Med ett stort hjärta har vi hanterat tusentals uppdrag och rekryterat hundratals kollegor. 

Utveckling

Ta din karriär till nästa nivå! Du har valt att satsa på en bransch som aldrig står still, därför är det viktigt att hela tiden utbilda sig för att möta framtidens teknik. Alla anställda hos oss har full tillgång till utbildningar samt certifieringsmöjligheter, både internt och  externt

Hälsa

För att kunna leverera på topp så måste man må bra, därför har alla medarbetare tillgång till friskvård. Satsa på det som passar dig – vi följer Skatteverkets regler för godkända friskvårdsaktiviteter.

Inkluderande

Vi är ett konsultbolag som bygger på transparens, empati och delaktighet.  Vi är övertygade om att mångfald av erfarenheter, perspektiv och bakgrund kommer att leda till en bättre arbetsplats för våra medarbetare och bättre resultat för våra kunder .

Framtidens finans, teknik och IT proffs.

Vill du göra skillnad? Det gör vi också. Varje dag för vi in runt 70 förfrågningar från våra kunder, så hitta din nästa utmaning och ta din karriär till nästa nivå.