Framtidens finans, teknik och IT konsulter.

TopTeam är ett konsultbolag inom Finans, Teknik och IT. Med ett stort hjärta har vi hanterat tusentals uppdrag och rekryterat hundratals kollegor.

Tillsammans hittar vi det perfekta uppdraget som skapar en magisk kundupplevelse.

Our mission and vision

Det perfekta uppdraget är det där uppdraget som kittlar, som känns spännande och utmanande men som man är övertygad om att man klarar av. Det innebär att man kan börja varje arbetsdag med att känna glädje i stället för en klump i magen. Vi överdriver aldrig någons kompetens utan vi litar på våra medarbetare och alla har rätt att säga vad de känner.

Våra medarbetare är både Junior och seniorer med flera års erfarenhet. Vi älskar ny teknik och delar gärna med oss av vår kunskap samt idéer. Alla medarbetare ska känna stolthet över sitt eget arbete, sina kollegor och sitt företag. Vi jobbar hårt, men har kul under tiden och tillsammans bygger vi ett inkluderande företag som präglas av mångfald, öppenhet och ärlighet. Som ledare tror vi på våra medarbetare, vi engagerar och bryr oss, alla ska känna sig betydelsefulla samt sedda. Alla har rätt till att utveckla sig och därför tar vi fram en unik utvecklingsplan för varje medarbetare.

En magisk kundupplevelse innebär att vi alltid skall finnas där, göra allt vi kan för att du ska nå dina affärsmål och känna dig trygg med ny teknik. Alla kunder ska få tillgång till rätt kompetens, till rätt pris det är därför vi bygger vi en plattorganisation utan oskäliga kostnader. Vår affärsmodell är enkel, utan onödig byråkrati och vi hittar lösningar på omöjliga utmaningar vilket gjort oss framgångsrika samt inspirerade inför nästa. Vi är jordnära, ärliga, personliga och lyssnar till människor för att höra deras behov. På TopTeam handlar det om kunden, vi tror inte att du behöver en konsult som vet vad de pratar om, vi tror att du behöver en konsult som förstår vad du pratar om.    

Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit. Exercitation veniam consequat sunt nostrud amet. Amet minim mollit non deserunt ullamco est sit aliqua dolor do amet sint. Velit officia consequat duis enim velit mollit. Exercitation veniam consequat sunt nostrud amet.
Velit officia consequat duis enim velit mollit.

Vår resa
och historia

Vad händer hos oss

I en digitalvärld där allt bara snurrar snabbare och snabbare, händer det massor. TopTeam är ett entreprenörsdrivet bolag, där det varje dag sker nya spännande händelser. 

Läs mer

Vårt samhällsansvar

Corporate social responsibility (CSR) har alltid varit varit en naturlig del av vår affärsmodell.

Vi ser CSR som en möjlighet att använda våra erfarenheter, kunskaper och relationer för att göra en positiv skillnad för individer, samhället och miljön.

Läs mer

Tveka inte, kontakta gärna oss idag!