Projektkoordinator med ledarförmåga

Projektkoordinator med ledarförmåga

Nu har du chansen att utvecklas och bygga en fin framtid, två av våra konsulter går vidare i sin utveckling hos kunden och kommer ta ett större ansvar som projektledare. Så söker du ett arbete som innebär att du kommer växa både inom ditt arbete och som människa så skall du definitivt söka, du kommer att få full stötning både från oss och kunden.

Vi kommer att intervjua löpande och uppdragen är planerade att starta i augusti samt september. Det som kommer att vara avgörande för rollen är personlighet, men för att ge lite nyckelord så kan man nämna SAFe, MS Project, Excel, PROTOM, KOLA, GLORIA, Scrum, djupt tekniskt intresse, fordonsindustri, produktutveckling, Product Management metoder/verktyg samt affärs- och kundfokus.

Vi söker dig som har kunskap om projektarbete, tidsplaner, stark administrativ förmåga och en öppen positiv förmåga. För att lyckas i rollen bör du vara målinriktad, nyfiken, smidig och ansvarsfull tillsammans med god förmåga att samarbeta med kollegor på olika nivåer då nätverket är brett inom företaget samt engagerad i att slutföra uppgifterna med ett starkt förbättringsdriv.

Sök direkt så du inte missar chansen att få möjlighet att arbeta med fantastiska kollegor och en kund som kommer ge dig rätt förutsättningar att utvecklas. 

Kontakt: Daniel Fransson 0733770906 / daniel.fransson@topteam.se

Känns jobbet rätt för dig?

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 2 files.

© 2022 Copyright TopTeam

DFIT  |  Privacy Policy  |  Terms  |  Copyright Policy